Cvjetkovic.nl | Interim Management
16607
page-template-default,page,page-id-16607,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Interim Management

Doelstellingen realiseren van binnenuit

Het resultaatgericht veranderen van (internationale) dienstverlenende organisaties is mijn kracht. Ik ben zeer bedreven in situaties met complexe processen waarbij vertrouwen ontbreekt en samenwerking moet worden verbeterd. In mijn werk bij ABN AMRO Bank is deze sterke kant naar voren gekomen, waarbij ik meermaals in dit soort werksituaties verantwoordelijk ben geweest. Met mijn ruime ervaring binnen Operations, IT, Mid-Office en mijn leidinggevende– en analytische kwaliteiten begrijp ik de dynamiek binnen teams, ketens en organisaties. Door mijn vakbekwaamheid weet ik richting, structuur en vertrouwen te creëren om daarmee doel- en resultaatgericht het gewenste rendement te behalen.

 

In zeer korte tijd ben ik in staat om op basis van vertrouwen, openheid en directe communicatie tot de kern te komen. Door wie ik ben, kan ik resultaten genereren, waarbij ik als verbindende schakel functioneer in de organisatiedynamiek tussen bestuur, management en medewerkers.

Show, don't tell
Bewezen prestaties

Binnen verschillende rollen is deze aanpak zeer succesvol gebleken, waarbij o.a. de volgende resultaten zijn behaald:

  • Verbetering in processen en een kostenbesparing van 15% per jaar;
  • Implementatie van Agile binnen portfolio management met een reductie in de benodigde FTE’s ketenbreed van 90 FTE naar 30 FTE;
  • Verbetering in samenwerking zowel binnen teams als team overschrijdend.

Ik bied ondersteuning op strategisch en tactisch niveau als het gaat om structuur- en cultuurveranderingen, gedrag, teamontwikkeling of inzet bij veranderingsprocessen en tijdelijke managementondersteuning bij verlof of uitval. De kwaliteiten die ik bezit als Interim Manager zijn behulpzaam bij het realiseren van doelstellingen die van binnenuit worden geïnitieerd. Met behulp van coaching, teamsessies en duidelijke individuele en groepsdoelstellingen ga ik samen met managers en teams aan de slag om de beoogde resultaten te behalen. Belangrijkste doel is dat business as usual blijft doordraaien en daar waar gewenst verbeteringen gerealiseerd worden.