Cvjetkovic.nl | Client referenties
16611
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16611,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Client referenties

“Ik heb mijn antwoorden gevonden” 

Jelena straalt van nature rust, warmte en balans uit. Door haar open houding en oprechte interesse weet ze een veilige sfeer te creëren, waarin niet wordt geoordeeld. Voor mij was het dan ook heel makkelijk om mijzelf open te stellen en Jelena weet dan als geen ander de kern eruit te halen. Zij wist mij op een natuurlijke wijze aan te zetten tot nadenken waardoor ik antwoorden vond op mijn eigen vragen.
Jelena voelt ontzettend goed aan wat je nodig hebt en ik kan een traject bij haar zeer aanbevelen.

Mandy

“Ik heb geleerd op mijn gevoel te vertrouwen”

Het coachingstraject bij Jelena is voor mij erg waardevol geweest. Ik ben tot bijzondere inzichten gekomen, zonder dat deze voorgekauwd zijn door Jelena. Ik heb o.a. geleerd mijn gevoel beter te begrijpen en er meer op te vertrouwen. Jelena coacht op een rustige, positieve, open, lieve, en betrokken manier.

Daarnaast heb ik een zelfresonantieworkshop bijgewoond, wat super bijzonder was en die heel prettig en professioneel begeleid werd door Jelena.

Laura

“I came to new insights into myself, how I behave and what I really need”

During 2017 I had a number of coaching sessions with Jelena Cvjetkovic. Jelena is very insightful, emphatic and effective. Without guiding the sessions too much, she enabled me to find the heart of the issue every time. She has talent for avoiding unnecessary chit chat and allowed me to address the real topics which have direct impact on my work/life. Thanks to Jelena, I came to new insights into myself, how I behave and what I really need. She made a deep, positive impact on me both professionally and personally. I am very grateful for her dedication and I would recommend her to anyone.

William

“Ik sta rijker in het leven”

Een coaching gesprek met Jelena betekent plezier, wijsheid en inspiratie. Zij verstaat de kunst van goed luisteren en vragen stellen. Door wat zij vraagt, kom je dichter bij de antwoorden in jezelf. Het is verbazend hoeveel je zelf al weet, en hoe een ander je kan helpen daar bij te komen. Als Jelena die ander is, sta je na een gesprek rijker in je leven.

Hans

“Ik heb mijzelf terug gevonden” 

Jelena is een coach waar ik mij snel op mijn gemak en veilig voelde.
Ik liep tegen belemmeringen aan op verschillende vlakken waar ik zelf niet meer uitkwam. Het was voor mij bijzonder waardevol dat Jelena mij inzicht en kennis liet maken met, hoe al mijn gedachten (voor mij waren gedachten altijd leidend) verbonden zijn met gevoel in mijn lichaam. Dit was echt een nieuwe ervaring voor mij. Ik herken lichamelijke signalen nu veel beter en neem deze signalen nu echt veel serieuzer. Gedachten vertellen niet alles, het lichaam is veel nauwkeuriger, ik besef mij dat ik dit niet achterwege kan laten. Als ik er goed naar luister, vertellen ze mij wat ik wel en niet wil of wat dus goed voelt. Jelena heeft mij geholpen mijzelf weer terug te vinden.

A.

“Inspirerende ervaring met Interactieve zelf-resonantie”

Bij Jelena heb ik kennis gemaakt met de interactieve zelf-resonantie workshops die zij geeft. Van nature ben ik nogal nuchter ingesteld en had ik geen idee wat ik kon verwachten. Omdat ik Jelena vertrouw en weet hoe professioneel ze te werk gaat, heb ik de workshop gevolgd en mee mogen maken als resonantie-figuur. Ondanks dat ik resonantie-figuur was, heeft deze ervaring mij ontzettend veel gebracht aan inzichten. Ik kan wel zeggen dat dit een van de meest indrukkende en intense ervaringen was, die ik ooit heb meegemaakt. Het is moeilijk uit te leggen wat er in zo’n workshop gebeurt, maar het leek voor mij alsof alle lijnen, ervaringen uit het verleden en vragen op hun plek vielen en duidelijk werden. En met alle heftige emoties die loskwamen in de groep, wist Jelena het overzicht en de controle te houden.

Mandy