Cvjetkovic.nl | Over Jelena Cvjetkovic
16681
page-template-default,page,page-id-16681,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Over mij

Mijn leven is altijd onderhevig geweest aan verandering, het zij uit eigen keus, hetzij omdat het leven mij veranderingen presenteerde. Op achtjarige leeftijd naar Nederland moeten emigreren wegens de omstandigheden in voormalig Joegoslavië is hier een voorbeeld van. De effecten hiervan waren onbewust aanwezig in mijn leven. Gedreven door mijn positieve en negatieve levenservaringen heb ik een zeer grote belangstelling ontwikkeld voor de psychologie en het doorgronden van menselijk gedrag. Met name hoe ervaringen uit het verleden onze percepties, gedragingen en geluksbeleving in het heden beïnvloeden. Wat kunnen we als individu doen om onze levensbeleving, privé en professioneel, te verbeteren? Deze vraag is vijf jaar geleden het startpunt geweest van mijn eigen transformatieproces.

Mijn persoonlijke transformatieproces gaat over het belang van de ontwikkeling van autonomie en vertrouwen. Dit is exact wat ik ook wil overbrengen in mijn werk. Mijn drijfveren zijn persoonlijke ontwikkeling, groei en transformatie. Op basis van mijn drijfveren heb ik de stap gemaakt naar een nieuw leven als Transformational Coach en begeleider van teams en organisaties in ontwikkeling.

mijn missie is: to improve the human condition

In mijn praktijk richt ik mij met veel enthousiasme op high performers en organisaties die ontwikkeling, professionalisering en groei nastreven. Met mijn doelmatige en oplossingsgerichte benadering help ik hen in verbinding te komen met hun autonomie, doelen en dromen. Ik werk met een luisterend oor en hart vanuit verbinding, intuïtie en respect. Daarbij vergroot ik de bewustwording door het denken in verbinding te brengen met het gevoel. Mijn leiderschap is gebaseerd op innerlijk wijsheid en persoonlijke waardes. Ik ben gecertificeerd als MMS Coach en hanteer de kerncompetenties van de International Coach Federation (ICF).

Mijn achtergrond ligt in verandermanagement. Ik heb meer dan 10 jaar gewerkt bij ABN AMRO Bank N.V. Nederland en India in verschillende managementfuncties zoals Director COO Corporate Banking Office en International Project Manager. In deze rollen heb ik mijn cultuur-en structuurverandering expertise ingezet en ben meermaals eindverantwoordelijk geweest voor deelprojecten binnen grote verandertrajecten zoals reorganisaties, separatie, integratie en Agile transformaties.

Opleidingen

  • Master of Science in Management Consultancy – Erasmus Universiteit
  • MMS Masterclass Facilitator of Team Transformation – The MMS Worldwide Institute
  • MMS Coach Opleiding door Dr. Chérie Carter-Scott – The MMS Worldwide Institute
  • Basis- en vervolgopleiding systemisch werken middels Interactieve zelf-resonantie – Interakt
  • Gecertificeerd voor het gebruik van Cultural Transformation Tools van het Barrett Values Centre
  • Management Development Leadership Program – ABN AMRO (Management Coaching, Situationeel Leidershap (4s), MBTI, GROW, Persoonlijke Effectiviteit, Agile Awareness training, Customer Excellence Lean training)

De opdrachten die ik uitvoer voor opdrachtgevers zijn zeer divers en bevinden zich op persoonlijk, organisatorisch, strategisch en tactisch niveau. Tot mijn klantenkring behoren onder andere professionals en het topmanagement van internationale organisaties in Nederland.