Cvjetkovic.nl | Over Jelena Cvjetkovic
16681
page-template-default,page,page-id-16681,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Over mij

Mijn leven is altijd onderhevig geweest aan verandering, het zij uit eigen keus, hetzij omdat het leven mij veranderingen presenteerde. Op achtjarige leeftijd naar Nederland moeten emigreren wegens de omstandigheden in voormalig Joegoslavië is hier een voorbeeld van. De effecten hiervan waren onbewust aanwezig in mijn leven. Gedreven door mijn positieve en negatieve levenservaringen heb ik een zeer grote belangstelling ontwikkeld voor de psychologie en het doorgronden van menselijk gedrag. Met name hoe ervaringen uit het verleden onze percepties, gedragingen en geluksbeleving in het heden beïnvloeden. Wat kunnen we als individu doen om onze levensbeleving, privé en professioneel, te verbeteren? Deze vraag is het startpunt geweest van mijn eigen transformatieproces.

Mijn persoonlijke transformatieproces gaat over het belang van de ontwikkeling van autonomie en vertrouwen. Dit is exact wat ik ook wil overbrengen in mijn werk.

mijn missie is: to improve the human condition

In mijn praktijk richt ik mij met veel enthousiasme op een ieder die ontwikkeling, duurzame verandering en innerlijke groei nastreeft. Met mijn verfijnde benadering en mijn vakkundigheid ondersteun ik mensen, teams en organisaties bij het bereiken van hun doelen, dromen, het verwerken van traumatische ervaringen en het ontwikkelen van zichzelf.

Ik ben gespecialiseerd in het werken met de gevolgen die (vroegkinderlijke) trauma’s hebben voor het psychische, emotionele en sociale welzijn. Daarnaast ben ik gecertificeerd als MMS Coach en hanteer de kerncompetenties van de International Coach Federation (ICF).

Mijn achtergrond ligt in verandermanagement met meer dan 12 jaar internationale management, cultuur- en structuurverandering expertise.

Opleidingen

  • Master of Science in Management Consultancy – Erasmus Universiteit
  • MMS Masterclass Facilitator of Team Transformation – The MMS Worldwide Institute
  • MMS Coach Opleiding door Dr. Chérie Carter-Scott – The MMS Worldwide Institute
  • Basis- en vervolgopleiding meergenerationele psychotraumatologie en het systemisch werken met Interactieve Zelf-Resonantie als trauma verwerkingsmethode – Interakt (Centrum voor meergenerationele psychotraumatologie)
  • Voortgezette begeleiders-vaardigheden Interactieve Zelf-Resonantie – Interakt
  • Gecertificeerd voor het gebruik van Cultural Transformation Tools van het Barrett Values Centre

De opdrachten die ik uitvoer voor opdrachtgevers zijn zeer divers en bevinden zich op persoonlijk, organisatorisch, strategisch en tactisch niveau. Tot mijn klantenkring behoren onder andere professionals en het topmanagement van internationale organisaties in Nederland.