Cvjetkovic.nl | Coaching
14536
page-template-default,page,page-id-14536,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Coaching

Persoonlijk ontwikkelingproces

Maak je een groeifase door en heb je ondersteuning nodig in het bepalen van je richting? Wil je je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen en versterken? Voel je je regelmatig onbegrepen en verlang je naar een ware connectie met anderen? Wil je gezien en gehoord worden in jouw krachten en kwetsbaarheden? Ben je op zoek naar de volgende stap in je persoonlijke ontwikkelingsproces?

Coaching kan gaan over jou maar ook over jouw rol als manager, medewerker of (liefdes)partner.

Coaching is voor mij het ondersteunen van het individu om innerlijke wijsheid aan te spreken en de gezonde autonomie verder te ontwikkelen. Vanuit deze ontwikkeling ontstaat de kracht om keuzes te maken en stappen te zetten die nodig zijn in het realiseren van jouw doelen en dromen.

The head is the seat of intelligence. The heart is the seat of emotion. -B.K.S. Iyengar

Mijn coachingsondersteuning zie ik vooral als samenwerking en co-creatie. Jij weet bewust of onbewust het meest over jezelf en jouw leven. Ik bied mijn ervaring aan in het “lezen” en “begrijpen” van de processen die zich bij jou afspelen.

Ik geloof dat ervaringen uit het verleden, de gecreëerde patronen en percepties een remming kunnen zijn in het naleven en realiseren van onze verlangens en doelen. Door middel van coaching ondersteun ik in het doorbreken van deze patronen. Dit doe ik door jouw verlangens en intenties als vertrekpunt te nemen. Daarna onderzoeken we samen welke overtuigingen, gedragingen, drijfveren, waarden en ervaringen uit het verleden mogelijk blokkerend werken, en maken we een actieplan om jouw doelen te bereiken.

Vind je het moeilijk om de woorden te vinden om te zeggen wat je wil en voelt? Dat kan het Interactieve zelf-resonantie proces iets voor jou zijn. Lees meer over de Interactieve zelf-resonantie processen op de pagina interactieve zelf-resonantie.

Het eerste gesprek is altijd een intake waarin ruimte voor beiden is om elkaar te ontmoeten en te kijken of er een klik is. Tevens krijg je meer informatie over mijn aanpak en werkwijze. Indien we gezamenlijk besluiten het coaching traject aan te gaan is mijn ervaring dat 2 tot 4 sessies voldoende zijn om het onderwerp te behandelen.